min Blog

15-02-2016
15-02-2016

Gode råd til alle.

 

Jeg vil gerne give jer nogle gode råd, til jer alle sammen, angående nytårsaften. jeg bliver lidt sur og deprimeret over, at der er nogle der er kommet til skade ved fyrværkeri: Og særlig børn der kommer til skade! Det var skønt at høre, at der ikke var nogen til skade kommende nytårsaften, for engang skyld.

 

For mit vedkommende, så har jeg altid stået for fyrværkeriet nytårsaften, hvor jeg har været med børnene ude at skyde fyrværkeri af, for at sikre mig, at de ikke kommer til skade! Det har jeg gjort i ca. 50 år. Og derfor vil jeg gerne give jer nogle gode råd, til at undgå ulykke. Når, i skal til at skyde fyrværkeri af, så hold jer på god afstand, det vil sige ca. 4-5 meter, for at dem der skal fyre af har mulighed, for at komme væk! Derfor vil jeg komme med et forslag til jer, om at lave en aftale med en, om at holde sig ædru nytårsaften, sådan at det bliver fyret korrekt af! Det vil sige, at raketter skal fyres af i de affyrings rampe man kan købe, og ikke ned langs med jorden, som man nogen gange har set, hvor et barn kan komme alvorligt til skade. Det samme gælder rørbombe, de skal fyres af i affyringsrampe. Hvis det bliver fyret korrekt af, så er jeg sikker på, at der ikke kommer nogen til skade! Det ville være skønt at høre, at der ikke har været nogen ulykke nytårsaften! Det tror jeg nok vi alle er enig om, at der ikke sker flere ulykke nytårsaften. 

Så er der noget med krysantenumbomber! Dem skal i holde jer langt væk fra, lad de professionelle affyre dem. De er ikke beregnet til os uøvede personer! Men, hvis, i vil affyre dem af, så kræver det at, i har det korrekte udstyr: Det vil sige et stk. rør, som er gravet ned i jorden! Og så skal sikkerheds afstand være mindst 16 meter væk. Men igen, lad de professionelle gøre det. Jeg håber, at det kan give jer noget til efter tanke. Hvis det bliver fyret korrekt af, så vil i alle få megen glæde, sådan en nytårsaften.

 

Venlig hilsen

Peder Andersen